Перейти до основного вмісту

Google Digital Tools for Education


9 лютого 2023 року ліцей "Науковий" отримав статус "Заклад освіти - учасник програми Google for Education" із відповідним присвоєним номером UA-DGTfE-02-23-00440.

Протягом січня 2023 року 177 педагогічних працівників ліцею проходили онлайн навчання за програмою "Google Digital Tools for Education/ Цифрові інструменти Google для освіти", яка

реалізовується Міністерством освіти і науки України за підтримки Google Україна задля розширення можливостей використання цифрових інструментів для організації дистанційного навчання й підвищення ефективності освітнього процесу.

На даний момент серед усіх закладів освіти України, які отримали даний статус, ліцей "Науковий" має найвищий показник співвідношення загальної кількості педагогічних працівників (179) до кількості тих, які успішно завершили навчання за курсом (177). Отже, 99% вчителів ліцею отримали сертифікати про успішне завершення курсу.

Це означає, що наші учні та вчителі тепер матимуть доступ до широкого спектру цифрових інструментів та ресурсів, що допоможуть покращити якість навчання та розвиток в цифровому світі. 

Вітаємо із чудовим досягненням!

#UA_GDTfE #nauklitcey #НауковийЛіцей

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Піфагор Самоський (близько 580—500 pp. до н. е.)

Після Фалеса Мілетського визначну роль у розвитку математики відіграв видатний представник еллінської культури – філософ і математик Піфагор.   Точних історичних даних про життя і діяльність Піфагора не збереглося. За переказами, Піфагор народився близько 580 р. до н.е. на о.Самос біля іонійського узбережжя Середземного моря, в багатій купецькій сім'ї. Перші наукові знання він здобув від ученого Ферекіда з м. Сіроса. Згодом Піфагор познайомився з уже відомим на той час філософом-математиком Фалесом і за його порадою вирушив до Єгипту – центру тодішньої наукової і дослідницької діяльності. Проживши в Єгипті 22роки і у Вавілоні 12 років, він здобув глибокі знання з природни­чих і математичних наук. Повернув­шись на о. Самос, Піфагор плану­вав створити філософську школу. Але з невідомих причин він незаба­ром залишив Самос і оселився в м. Кротоні — грецькій колонії на півдні Італії. Тут Піфагор знайшов сприятливі умови для своєї діяльно­сті. Він зібрав навколо себе групу однодум

Засідання МО

 У середу 5 квітня відбулося засідання методичного об'єднання вчителів математики, фізики, інформатики, технологій. На засіданні було підведено підсумки за період навчання у ІІ семестрі, розглянуто ряд питань: "Особливості підготовки учнів до ЗНО" - Костюкевич П.П, Левицький Я.В, презентація STEAM - проєктів  ( Ніколайченко Н.В, Цима С.В, Зарва Н.О.). Сплановано роботу на ІІ семестр.

Обери майбутню професію

11 квітня відбувся профорієнтаційний захід «Якісна профільна освіта кожній дитині» в рамках проєкту «Обери майбутню професію». Управління освіти Кропивницької міської ради організувало захід на базі Кіровоградського фахового медичного коледжу ім. Є.Й. Мухіна.