Перейти до основного вмісту

Ярмарок на підтримку Збройних Сил України.

16 січня, в День єднання, в ліцеї «Науковий» відбувся благодійний ярмарок на підтримку Збройних Сил України.

Ця подія об’єднала учнів, батьків і вчителів. На ярмарку можна було придбати власноруч приготовлені смаколики, вироби ручної роботи, сувеніри. Кожен клас намагався бути креативним, оригінальним, щоб зібрати якомога більше коштів на підтримку наших Захисників.

Дуже важливо всебічно підтримувати наших Захисників, адже завдяки їм ми маємо безпеку!

Під час заходу панувала тепла атмосфера. Спільними зусиллями було зібрано 46751 грн. 30 коп., які будуть передані на потреби ЗСУ. 

Впевнені, що такі події стануть гарною традицією нашого ліцею. Щира подяка всім і кожному особисто, хто долучився до цього заходу. 

Дякуємо кожному за свій внесок для ВЕЛИКОЇ справи! Наближаємо ПЕРЕМОГУ разом!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Піфагор Самоський (близько 580—500 pp. до н. е.)

Після Фалеса Мілетського визначну роль у розвитку математики відіграв видатний представник еллінської культури – філософ і математик Піфагор.   Точних історичних даних про життя і діяльність Піфагора не збереглося. За переказами, Піфагор народився близько 580 р. до н.е. на о.Самос біля іонійського узбережжя Середземного моря, в багатій купецькій сім'ї. Перші наукові знання він здобув від ученого Ферекіда з м. Сіроса. Згодом Піфагор познайомився з уже відомим на той час філософом-математиком Фалесом і за його порадою вирушив до Єгипту – центру тодішньої наукової і дослідницької діяльності. Проживши в Єгипті 22роки і у Вавілоні 12 років, він здобув глибокі знання з природни­чих і математичних наук. Повернув­шись на о. Самос, Піфагор плану­вав створити філософську школу. Але з невідомих причин він незаба­ром залишив Самос і оселився в м. Кротоні — грецькій колонії на півдні Італії. Тут Піфагор знайшов сприятливі умови для своєї діяльно­сті. Він зібрав навколо себе групу однодум

Засідання МО

 У середу 5 квітня відбулося засідання методичного об'єднання вчителів математики, фізики, інформатики, технологій. На засіданні було підведено підсумки за період навчання у ІІ семестрі, розглянуто ряд питань: "Особливості підготовки учнів до ЗНО" - Костюкевич П.П, Левицький Я.В, презентація STEAM - проєктів  ( Ніколайченко Н.В, Цима С.В, Зарва Н.О.). Сплановано роботу на ІІ семестр.

Обери майбутню професію

11 квітня відбувся профорієнтаційний захід «Якісна профільна освіта кожній дитині» в рамках проєкту «Обери майбутню професію». Управління освіти Кропивницької міської ради організувало захід на базі Кіровоградського фахового медичного коледжу ім. Є.Й. Мухіна.