Перейти до основного вмісту

ОСВІТЯНСЬКИЙ МАРАФОН «РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!»

1 ЖОВТНЯ 2022 РОКУ НА МАЙДАНЧИКУ MIR 2.0  ВІДБУВСЯ ОСВІТЯНСЬКИЙ МАРАФОН «РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!» ДО ДНЯ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ, В ЯКОМУ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ ВСІ ОСВІТНІ ЗАКЛАДИ МІСТА. БУЛО 4 ЛОКАЦІЇ: «КОНЦЕРТНА», «МАЙСТЕР- КЛАС ДЛЯ ПАТРІОТІВ», «ЯРМАРОК ДЛЯ ЗСУ», «СМАК ПЕРЕМОГИ».

При вході до майданчика MIR 2.0 було розміщено 2 скриньки для благодійних внесків. 18 освітян закладів освіти міста Кропивницького нині перебувають на фронті, де героїчно відстоюють територіальну цілісність нашої держави. Тому під час заходу, волонтерами «КропХабу» проводився благодійний збір коштів для освітян, що воюють, в одну зі скринь.


В іншу скриню волонтерами «КропХабу» збирались кошти на придбання дрону нашим воїнам на фронті.

Від нашого закладу керівники гуртків: Олена Дем'яненко (гурток "Моделювання іграшок-сувенірів") та Олена Турлюн (гуртки "Галерея дитячої творчості" та "Дизайн-студія "Арт-деко" ) презентували свої творчі роботи на локаціях "Майстер-клас для патріотів" та "Ярмарок для ЗСУ". Отримали безліч позитивних відгуків, провели майстер-класи зі створення сувенірів та патріотичних браслетів.

В "Концертній" локації взяли участь: Вячеслав Корнєєв (акомпаніатор) - забезпечив музичний супровід по сценарію; Ірина Корнєєва (культорганізаторка та сценаристка) - була ведучою заходу; Ігор Ілючек (керівник гуртка "Основи акторської майстерності") - був ведучим заходу; Сергій Чорноіван (керівник гуртка "Гра на класичній гітарі") - забезпечив музичний супровід на гітарі Ігорю Ілючеку, які разом створили гармонічний вокально-інструментальний дует; Тетяна Приходько (вчитель музики) - виступила  з вокально-музичним номером, а також наші хореографи - Ірина Ковальова та Анастасія Балашова, які допомогли учасникам гарно та сценічно рухатись на виступах. По завершенню концертної програми прозвучала фінальна пісня "Ми з України" у виконанні Ігора Ілючека та Ірини Корнєєвої.

Разом з нашим закладом у концертній програмі взяли участь заклади міста: Фортечна гімназія, НВО № 32, Класична гімназія, Завадівська гімназія, ЗДО: 1, 22, 48, 52, 65, 70. Всім дякуємо за співпрацю!

Захід пройшов на високому рівні і результати були дуже успішними. Адже ми всі трудились для наших Героїв, наших Захисників аби зібрати кошти на потреби ЗСУ. Все буде Україна! Слава Україні! Героям Слава!

Нашим героям на військові смаколики назбирали!

Відео із заходу:

https://youtu.be/4XbrSuYR_D4

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Піфагор Самоський (близько 580—500 pp. до н. е.)

Після Фалеса Мілетського визначну роль у розвитку математики відіграв видатний представник еллінської культури – філософ і математик Піфагор.   Точних історичних даних про життя і діяльність Піфагора не збереглося. За переказами, Піфагор народився близько 580 р. до н.е. на о.Самос біля іонійського узбережжя Середземного моря, в багатій купецькій сім'ї. Перші наукові знання він здобув від ученого Ферекіда з м. Сіроса. Згодом Піфагор познайомився з уже відомим на той час філософом-математиком Фалесом і за його порадою вирушив до Єгипту – центру тодішньої наукової і дослідницької діяльності. Проживши в Єгипті 22роки і у Вавілоні 12 років, він здобув глибокі знання з природни­чих і математичних наук. Повернув­шись на о. Самос, Піфагор плану­вав створити філософську школу. Але з невідомих причин він незаба­ром залишив Самос і оселився в м. Кротоні — грецькій колонії на півдні Італії. Тут Піфагор знайшов сприятливі умови для своєї діяльно­сті. Він зібрав навколо себе групу однодум

Засідання МО

 У середу 5 квітня відбулося засідання методичного об'єднання вчителів математики, фізики, інформатики, технологій. На засіданні було підведено підсумки за період навчання у ІІ семестрі, розглянуто ряд питань: "Особливості підготовки учнів до ЗНО" - Костюкевич П.П, Левицький Я.В, презентація STEAM - проєктів  ( Ніколайченко Н.В, Цима С.В, Зарва Н.О.). Сплановано роботу на ІІ семестр.

Обери майбутню професію

11 квітня відбувся профорієнтаційний захід «Якісна профільна освіта кожній дитині» в рамках проєкту «Обери майбутню професію». Управління освіти Кропивницької міської ради організувало захід на базі Кіровоградського фахового медичного коледжу ім. Є.Й. Мухіна.